voor momenten die er toe doen

Welkom op onze website!

 

Fijn dat je even langskomt.


Ik ben Alex van Leeuwen en woon in Hengelo. Ik fotografeer al vanaf heugenis en ben het altijd blijven doen, of het nu met mijn Canon is of, tegenwoordig, mobiel. Waarom dan Aleks fotografie? Ja daar kwam mijn dochter mee destijds en is eigenlijk een beetje blijven hangen maar langzaam ga ik weer terug naar mijn eigen naam, ik merk dat het her en der verwarring met zich meebrengt. Ik heb dan ook de “oude” website vervangen door deze nieuwe en alles samen gevoegd onder de naam “prachtig mens”  het zijn immers veelal mensen die ik graag fotografeer. Tevens komt het samen met het bedrijf, prachtig mens, van mijn vrouw samen zijn we bezig met de mens in alle aspecten. Nieuwsgierig? Kijk eens bij haar www.prachtigmens.nl 

De mens staat centraal bij veel foto’s die ik maak, ik fotografeer portretten, maar de mens in zijn doen en laten blijft een favoriet. Ogenbliks fotografie is, in mijn ogen, een van de meest uitdagende vormen van fotograferen. Vanuit het niets iets maken, de ware emotie proberen te vangen of dat nu op straat is (straatfotografie) op evenementen of het fotograferen van een uitvaart. Mijn ogen zien dan ook continue foto's, immers is de camera slechts het instrument wat ik gebruik, mijn ogen hebben vaak de compositie al vastgelegd voordat ik de camera gebruik.

Deze vorm van fotografie leent zich bij uitstek voor festivals of om het spelen van je kinderen, van je gezin, je werkzaamheden bij bv. je bedrijf of noem maar op vast te leggen op een spontane manier.

Urbex fotografie blijft mij altijd trekken. De sfeer en spanning die dat met zich meebrengt, het inademen van iets dat was, het lopen in de voetstappen van weleer. Urbex doe ik puur voor mezelf, gewoon omdat het kan.

Interesse gekregen en meer weten? Bel me op voor de mogelijkheden mailen kan natuurlijk ook. Voor stichtingen of bedrijven die een maatschappelijk doel nastreven en werken met vrijwilligers daar werk ik met een aangepast tarief voor, in sommige gevallen zelfs gratis. neem contact op voor de mogelijkheden. 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram